DÉJEUNER D'UNE HEURE
Du lundi au vendredi, nous servons notre classique "One Hour Lunch" avec deux entrées et deux plats principaux au choix. Chaque semaine, une nouvelle création de Stefan Jäckel. Si nous ne parvenons pas à vous servir les deux plats en une heure, le menu est offert par la maison. Vous avez un peu plus de temps pour vous régaler? Vous pouvez prolonger votre "One Hour Lunch" par un dessert de votre choix.
back to menuefrom November 18th to November 22nd 2024
STARTERS
PACIFIC OYSTER
Leek | Autumn Truffle | Mushroom Essence
or
WATERCRESS FOAM
Egg | Crispy Potato | House-Smoked Salmon
additionally with 10g Imperial Caviar - Surcharge of 30
MAIN COURSES
BRETON MONKFISH
Bacon Beurre Blanc | Brussels Sprouts | Potato Mousseline
or
ENTRECÔTE OF BLACK ANGUS BEEF
Beetroot | Black Salsify | Tardivo Trevisano
DESSERTS
AFFOGATO
Chocolate Crumble | Milk Foam
Choose from: Espresso Shot or Cold Brew Espresso
or
COCONUT ENTREMENT
Lychee | Black Sesame
2-Course Menu: Starter or Dessert & Main Course 67
3-Course Menu: Starter & Main Course & Dessert 80
4-Course Menu: Both Starters & Main Course & Dessert 97
The Living Circle – is a hand-picked group of first-class hotels and restaurants in incomparably beautiful locations, run by dedicated hosts. Rice, vegetables, fruit, and a whole array of exquisite produce – including wine, of course – is whisked fresh from our own farms directly to your table. That is how we define luxury. That is The Living Circle – luxury hotels fed by nature.
Découvrez le site Internet The Living Circle