DÉJEUNER D'UNE HEURE
Du lundi au vendredi, nous servons notre classique "One Hour Lunch" avec deux entrées et deux plats principaux au choix. Chaque semaine, une nouvelle création de Stefan Jäckel. Si nous ne parvenons pas à vous servir les deux plats en une heure, le menu est offert par la maison. Vous avez un peu plus de temps pour vous régaler? Vous pouvez prolonger votre "One Hour Lunch" par un dessert de votre choix.
back to menuefrom July 21st to October 28th 2024
STARTERS
VEAL TATAKI
Asian Flavours | Curry Foam | Cashew Nut
or
FOAM SOUP OF ROASTED CAULIFLOWER
Black Salsify Tartare | North Sea Crab | Tarragon
additionally with 10g N25 Hybrid Caviar - Surcharge of 35
MAIN COURSES
BAKED TROUT FROM BREMGARTEN
Caper | Tomato | Bean
or
BEEF FILLET TOURNEDO WITH BONE MARROW CRUST
Veal Head Jus | Truffled Spinach | Pommes Dauphine
DESSERTS
Affogato
Chocolate Crumble | Milk Foam
Choose from: Espresso Shot or Cold Brew Espresso
or
Chestnut
Hazelnut | Sour Cherry
2-Course Menu: Starter or Dessert & Main Course 67
3-Course Menu: Starter & Main Course & Dessert 80
4-Course Menu: Both Starters & Main Course & Dessert 97
The Living Circle – is a hand-picked group of first-class hotels and restaurants in incomparably beautiful locations, run by dedicated hosts. Rice, vegetables, fruit, and a whole array of exquisite produce – including wine, of course – is whisked fresh from our own farms directly to your table. That is how we define luxury. That is The Living Circle – luxury hotels fed by nature.
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