DÉJEUNER D'UNE HEURE
Du lundi au vendredi, nous servons notre classique "One Hour Lunch" avec deux entrées et deux plats principaux au choix. Chaque semaine, une nouvelle création de Stefan Jäckel. Si nous ne parvenons pas à vous servir les deux plats en une heure, le menu est offert par la maison. Vous avez un peu plus de temps pour vous régaler? Vous pouvez prolonger votre "One Hour Lunch" par un dessert de votre choix.
back to menuefrom January 15th to January 19th 2024
STARTERS
Tartar of Japanese Wagyu
Truffle Vinaigrette | Black Radish | Avocado
or
Creame Soup of smoked Eel from the Lake of Constance
Spinach | Bacon | Potato
MAIN COURSES
Skrei from the Lofoten Islands
Mussel | Sepia Risotto | Burnt Leek
or
Blanquette of Veal from Grisons
Brussel Sprout | Button Mushroom | Rösti
additionally with Perigord Truffle - Surcharge of 20
DESSERTS
Affogato
Chocolate Crumble | Milk Foam
Choose from: Espresso Shot or Cold Brew Espresso
or
Choux
Kumquat | Rosemary
2-Course Menu: Starter or Dessert & Main Course 67
3-Course Menu: Starter & Main Course & Dessert 80
4-Course Menu: Both Starters & Main Course & Dessert 97
The Living Circle – is a hand-picked group of first-class hotels and restaurants in incomparably beautiful locations, run by dedicated hosts. Rice, vegetables, fruit, and a whole array of exquisite produce – including wine, of course – is whisked fresh from our own farms directly to your table. That is how we define luxury. That is The Living Circle – luxury hotels fed by nature.
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