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DÉJEUNER D'UNE HEURE

Du lundi au vendredi, nous servons notre classique "One Hour Lunch" avec deux entrées et deux plats principaux au choix. Chaque semaine, une nouvelle création de Stefan Jäckel. Si nous ne parvenons pas à vous servir les deux plats en une heure, le menu est offert par la maison. Vous avez un peu plus de temps pour vous régaler? Vous pouvez prolonger votre "One Hour Lunch" par un dessert de votre choix.

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from January 15th to January 19th 2024

 

STARTERS

 

Tartar of Japanese Wagyu

 Truffle Vinaigrette | Black Radish | Avocado

or

Creame Soup of smoked Eel from the Lake of Constance

Spinach | Bacon | Potato

 

MAIN COURSES

 

Skrei from the Lofoten Islands

Mussel | Sepia Risotto | Burnt Leek

or

Blanquette of Veal from Grisons

Brussel Sprout | Button Mushroom | Rösti

additionally with Perigord Truffle - Surcharge of 20 

 

DESSERTS

 

Affogato

Chocolate Crumble | Milk Foam

Choose from: Espresso Shot or Cold Brew Espresso

or

Choux

 Kumquat | Rosemary

 

2-Course Menu: Starter or Dessert & Main Course                                   67

3-Course Menu: Starter & Main Course & Dessert                                    80

4-Course Menu: Both Starters & Main Course & Dessert                          97

 

 

The Living Circle – is a hand-picked group of first-class hotels and restaurants in incomparably beautiful locations, run by dedicated hosts. Rice, vegetables, fruit, and a whole array of exquisite produce – including wine, of course – is whisked fresh from our own farms directly to your table. That is how we define luxury. That is The Living Circle – luxury hotels fed by nature.

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