Appetisers
-
20
Lettuce
Marinated Vegetables | Seeds | Sprouts
additionally with Norway lobster or fried duck liver +18 -
38 | 52 as main course
Tartare from Spanish Iberico Beef
Roasted Onion Cream | Colourful Turnip | Garden Herbs -
38 | 52 as main course
Home-smoked Scottish Salmon
Horseradish Mousse | Egg Yolk from our own Farm Schlattgut | Cucumber
additionally with 10g Kaviari Kristal Caviar -
34 | 44 as main course
Veal shank ravioli
Bone Marrow Crumble | Nut Butter Beurre blanc | Chive -
28
Marinated Winter Vegetable
Egg from our own Farm Schlattgut | Champagne Dressing | Baby Lettuce | St. Gall Potato
vegetarian
Déclaration
L'utilisation responsable des ressources est importante pour nous, c'est pourquoi nous collaborons avec nos fournisseurs pour assurer la durabilité de nos ingrédients. Bœuf : Suisse | Canada | Australie - Veau : Suisse - Foie de canard : France Notre poisson est fourni par des pêcheries respectueuses de l'environnement et des espèces. Nous ne servons aucun poisson menacé d'extinction. St. Pierrre : sauvage | France - Saumon : ferme | Schottland - Loup de Mer : sauvage | France Rouget : sauvage | Portugal - Langoustine : sauvage | Afrique du Sud - Vénus : sauvage | France Homard : sauvage | France
Si vous avez des questions concernant les allergies ou les intolérances, veuillez vous adresser à un membre de notre personnel.
Tous les prix sont indiqués en francs suisses et incluent la TVA légale.
The Living Circle – is a hand-picked group of first-class hotels and restaurants in incomparably beautiful locations, run by dedicated hosts. Rice, vegetables, fruit, and a whole array of exquisite produce – including wine, of course – is whisked fresh from our own farms directly to your table. That is how we define luxury. That is The Living Circle – luxury hotels fed by nature.
Découvrez le site Internet The Living Circle