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STEFAN JÄCKEL RECOMMANDS

En mai 2020, Stefan Jäckel a été nommé chef du mois par le Gault Millau et a obtenu cette année 17 points.      Autre raison de faire la fête : la Rôtisserie vient de décrocher une étoile au Michelin.

Laissez-vous surprendre par les créations raffinées et de saison et profitez d'un exquis accord de vins sélectionnés.

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Tartelette of Breton Blue Lobster

Carrot | Beetroot | Coconut

— 

Praline of Skate Wing «Viennese Style»

Kristal Caviar | Pickled Lemon | Lettuce

Atlantic Turbot

Veal’s Head | Slightly smoked Mussel Foam | Caramelised Cream

Mushroom Cappuccino

Egg from our own Farm Schlattgut | White Truffle from Piedmont | Tostada | Potato Foam

Challans Duck

Hazelnut Vinaigrette | Watercress | Duck Liver

Or

Japanese Kagoshima Wagyu A5+ Entrecôte

Shiitake Mushroom | Green Beans | Asia Jus | Miso Aubergine

Surcharge of 100

Canadian Reinette Apple

Sauvignon Blanc | Grape | Hop from our own Farm Terreni alla Maggia

— 

Blue Fig

Malfy Gin & Tonic | Fig Leaf | Ginger

 

 

 

 

Full Menu 217

Six-Course menu without Apple 207

Five-Course menu without Turbot and Apple 187

Four-Course menu without Champignon, Turbot and Apple 167

 

All prices are shown in Swiss francs and include the regular VAT.

The Living Circle – is a hand-picked group of first-class hotels and restaurants in incomparably beautiful locations, run by dedicated hosts. Rice, vegetables, fruit, and a whole array of exquisite produce – including wine, of course – is whisked fresh from our own farms directly to your table. That is how we define luxury. That is The Living Circle – luxury hotels fed by nature.

Découvrez le site Internet The Living Circle