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STEFAN JÄCKEL RECOMMANDS

En mai 2020, Stefan Jäckel a été nommé chef du mois par le Gault Millau et a obtenu cette année 17 points.                         Autre raison de faire la fête : la Rôtisserie vient de décrocher une étoile au Michelin.

Laissez-vous surprendre par les créations raffinées et de saison et profitez d'un exquis accord de vins sélectionnés.

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MENU

Spencer Gulf Hiramasa Kingfish

Habanero-Passion Fruit Emulsion | Thai-Vegetable Salad | Polenta from our own Farm Terreni alla Maggia

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Caramelised Norwegian Scallop

Turnip | Razor Clams | Kristal Kaviari Caviar | Champagne Foam

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Atlantic Sole

Seaweed-Mustard Butter | Baden Asparagus | Vin Jaune

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Engadine Sweetbread

Tortellini | Morrel | Young Peas from Aargau

— 

Miéral Poularde

Black Gold | Foie Gras | Leek

OR

Australian Wagyu Entrecôte A7

Green Asparagus Tips | Foie Gras | Dashi Vinaigrette

Additionally 85 CHF

 

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Sbrinz

Caramel | Raspberry

— 

“Spring”

Rhubarb | Elderflower | Felchlin Edelweiss

 

Stefan Jäckel supports the Fundaziun Uccelin. With a voluntary contribution of 2 CHF per menu, the independent foundation promotes the knowledge and skills of young cooking and service talents with individual training. www.uccelin.com 

  

217
Full menu

207
Six-course menu without Sbrinz

187
Five-course menu without Scallop and Sbrinz

172
Four-course menu without Scallop, Sweetbread and Sbrinz     

 

 

 

 

WINE SELECTION

 

Sauvignon Blanc

Manfred Meier | Grisons

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Le Grand Blanc

Maison Stéphan | Roussillon

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Blas Muñoz

Viñedos y Bodegas Muñoz | Castille

 — 

Chassagne Montrachet «Les Macherelles»

Domaine François Carillon | Burgundy

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Syrah L’Enfer de la Patience

Histoire D’Enfer | Valais

Oder

Ascona Riserva

Terreni alla Maggia SA | Ticino

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Riesling Auslese Abtsberg

Maximin Grünhaus | Moselle

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Tokaji Aszú 3 Puttonyos

Tokaj-Oremus | Tolcsva

 

 135
Seven-course wine selection

125
Six-course wine selection

110
Five-course wine selection

95
Four-course wine selection

 

All prices are shown in Swiss francs and include the regular VAT.

The Living Circle – is a hand-picked group of first-class hotels and restaurants in incomparably beautiful locations, run by dedicated hosts. Rice, vegetables, fruit, and a whole array of exquisite produce – including wine, of course – is whisked fresh from our own farms directly to your table. That is how we define luxury. That is The Living Circle – luxury hotels fed by nature.

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